info@pcsb.si | +386 64 170 233

Praznujemo

April je za nas v Plezalnem centru Slovenska Bistrica poseben mesec – težko verjamemo, ampak praznujemo že pol leta, odkar smo skupaj začeli ustvarjati nepozabne plezalne zgodbe. 🎉 Čas resnično beži, ko delaš tisto, kar imaš rad, kajne?

🎈 V čast naši mali obletnici imamo za vas pripravljeno posebno ponudbo: v nedeljo, 7.4., na dan obletnice, vam ponujamo 30% popust pri nakupu dnevne vstopnice!

A to še zdaleč ni vse! V zahvalo za vašo nenehno podporo in zvestobo smo za mesec april pripravili serijo brezplačnih dogodkov, ki so kot nalašč za razvajanje tako vašega telesa kot duše:

👉 Četrtek, 11.4. ob 18h: Ne zamudite predavanja alpinista Luka Krajnca z naslovom “Dereze in magnezij”, kjer bo delil svoje bogate izkušnje in nasvete.

👉 Četrtek, 18.4. ob 18h: Jure Bornšek vas bo popeljal skozi delavnico o poškodbah in preventivi pri športnem plezanju. Skupaj bomo poskrbeli, da bo vaše plezanje varno in brez skrbi. Prijave preko spletnega obrazca.

👉 Sreda, 24.4. ob 18h: Pridružite se nam na brezplačni jogi za plezalce, kjer se boste lahko raztegnili in sprostili po vseh napetih trenutkih na steni.

Ne zamudite teh izjemnih priložnosti, da se naučite nekaj novega in praznujete skupaj z nami.

Mogoče vas zanima tudi

Utrinki iz tekme hitrostnega plezanja

V soboto, 20.4.2024, smo v sodelovanju z AKSB Impol gostili tekmo Vzhodne lige v hitrostnem plezanju.
Preberi več

Dan žena & dan mučenikov

Posebna ponudba za praznik vseh žensk in na dan mučenikov
Preberi več

Joga za plezalce – novo trimesečje 🧘‍♂️🧗‍♀️

To sredo (21.2.) začenjamo z novim trimesečjem joge za plezalce.
Preberi več